Бізнес

event22.05.2017
visibility1880
Бізнес
Австрія - чудовий бізнес-майданчик. Центральне географічне положення Австрії забезпечує ідеальний доступ до ринків, що активно розвиваються у Центральній та Східній Європі

Членство Австрії в Європейському Союзі дає можливість використовувати всі переваги Єдиного ринку. Країна, розмістившись між Північчю і Півднем, Сходом і Заходом, забезпечує стратегічні переваги для компаній, що беруть участь в міжнародній торгівлі. Досвідчені австрійські транспортно-експедиторські компанії і відмінні автомобільні, залізничні, внутрішньо-водні та авіаційні транспортні зв'язки забезпечують хорошу логістику.

Крім свого ідеального географічного розташування, Австрія має додаткову перевагу - є центром для великої кількості сервісних компаній з видатними ноу-хау Центральної та Східної Європи.

Австрійський банківський сектор також чудово знайомий з цим регіоном. Вітчизняні банки мають східно-європейську компетенцію з рівнем вище середнього. Банківські фінансові експерти мають дуже глибокі пізнання з ринкових питань. Вони створили міцну мережу філій у всіх країнах з перехідною економікою.

Іншою істотною перевагою Австрії є економічна, соціальна і політична стабільність. Низький рівень злочинності, високий ступінь безпеки і правової справедливості залучають іноземних інвесторів.

Через всі ці вигідні переваги більше тисячі транснаціональних компаній обрали Австрію як сприятливий діловий майданчик, використавши його як базу для створення зв'язків з Центральною та Східною Європою. Більш 1 000 відомих міжнародних компаній створили штаб-квартири у Відні.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

Фото: Strandbar Herrmann, Vienna’s Danube Canal © Österreich Werbung, Photographer: Volker Preusser