Туризм

event24.05.2017
visibility1836
Туризм
Австрія - популярний туристичний напрямок як для зимового, так і літнього відпочинку. Кататись на лижах на засніжених альпійських схилах, вальсувати у віденській опері, смакувати штрудель та каву-меланж, гуляти в затінку парку поруч із старовинним замком, кататись на велосипеді вздовж гірського озера - все це про відпочинок в Австрії

ЗИМОВИЙ ВІДПОЧИНОК

Чудові лижні спуски, засніжені схили поза лижними трасами та романтичні пейзажі: в цьому райському куточку зимового спорту кожен знайде щось для себе. І не важливо який варіант відпочинку ви оберете - спортивний чи розслабляючий - зимова насолода вам гарантована.

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК

Фантастичні маршрути серед виноградників і старовинних монастирів, гірські походи, пляжі на озерних курортах, річкові круїзи, захоплюючі екскурсії по середньовічних містах, термальні басейни і культурні події - і це ще не все, що вам може запропонувати Австрія влітку.

МІСЬКИЙ ВІДПОЧИНОК

Австрійські міста пропонують величезний вибір культурних пам'яток і подій. Від вражаючих музеїв і чудової архітектури до шикарних балів і яскравих фестивалів - Вас чекає незабутнє знайомство з австрійською культурою.

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

Офіційний путівник по Австрії

Фото: Rax mountain, summer in the Wiener Alpen region Niederösterreich Werbung, Photographer: Robert Herbst